Dremel alati

Dremel je brend električnih alata poznatih prvenstveno po svojim rotacionim alatima. Alati su originalno razvijeni od strane Alberta J Dremel , koji je osnovao Dremel kompaniju u 1932 u Rasin, Viskonsin . 1993. godine  kompaniju je kupilo Robert Bosch GmbH, a danas je deo Robert Bosch alata koji se nalazi u Mount Prospect, Ilinois. Dremel rotacioni alati se najviše koriste u metalskoj, drvnoj i modelarskoj industriji. Alat Dremel je idealan za svakog profesionalca, kao i za amatera.

Dremel je širom sveta poznat kao konstruktor i proizvođač visokobrzinskih rotacionih alata. U svim našim proizvodima ogleda se posvećenost kompanije inovativnosti i kvalitetu. Danas, brend Dremel među hobistima i "uradi sam" majstorima poseduje reputaciju kvaliteta i učinka. Dremel alati se vide kao savršeno rešenje za mnoge poslove i izazove koji zahtevaju posebno obraćanje pažnje na detalje i preciznost, i kao alati za kojima će rado posegnuti zanatlije i hobisti. Grupa koja je verna Dremel alatima uključuje sve od stolara i bravara do auto-mehaničara i majstora. 

U našoj ponudi možete pronaći veliki zbor Dremel alata.Dremel brend je posvećen pružanju najboljih alata najvišeg kvaliteta kako bi vam zagarantovao najbolje iskustvo i kako bi vam omogućio da osetite zadovoljstvo dobro odrađenog posla. Bilo da sečete, stružete, brusite, oblikujete, možemo da garantujemo da ćete sa Dremel-om imati bolju završnicu i brže rezultate, a ujedno je udoban i jednostavan za korišćenje.

Stranice